Előfizetői tartalom

Alig van olyan irodai munkahely, ahol nem engedik az otthoni munkavégzést

Portfolio
A Covid után „slágertermékké" vált a home office, az energiaár-emelkedés, a geopolitikai, illetve gazdasági környezet instabilitása pedig újabb változásokat hozott mind az irodahasználat, mind az irodaátalakítási trendek tekintetében. A Robertson Hungary mintegy 2000 bérlőt kérdezett meg arról, hogy hogyan használják most az irodaterületeiket: az biztossá vált, hogy nagyon kevés azon cégek aránya, ahol nem engedélyezik az otthoni munkavégzést.

Az irodai munkavégzés kétség kívül átalakult, néhány éve a cégek még nem voltak felkészülve egy nagyobb krízishelyzetre, de a pandémia kirobbanásával kénytelenek voltak alkalmazkodni hozzá. Ahol az adott vállalat tevékenysége kompatibilis az otthoni munkavégzéssel, ott szinte kivétel nélkül bevezették a heti néhány nap home office-t. Ez a rugalmasság olyannyira bevált...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés