Előfizetői tartalom

Ennyibe kerül most egy budapesti új lakás - Kijöttek a legfrissebb számok

Portfolio
Megjelent a legfrissebb, az őszi hónapok újlakás-piacát bemutató Budapesti Lakáspiaci Riport. Az Eltinga által összeállított elemzés közel 20 ezer lakás adatait tartalmazza, melyek olyan fejlesztésekben találhatók, ahol 2022 május és november között legalább egy lakást kínáltak eladásra. A felmérésből kiderül, hogy mennyibe kerül most egy átlagos, budapesti új építésű lakás.

A Budapesti Lakáspiaci Riport aktuális felmérése jelenleg 19 631 lakást tartalmaz és bár a listázott projektek számában kisebb visszaesés történt, a rögzített lakásszám újra növekedett az újonnan elindított nagyobb lakásszámú projektek miatt. Az eladott lakások száma stagnált, mindössze 1070 darabot adtak el a fejlesztők, ami 50 darabbal kevesebb, mint az előző negyedévi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés