Előfizetői tartalom

Íme Magyarország legújabb ötcsillagos hotele

Portfolio
A szálloda minősítés, mint törvényi kötelezettség került minden szálloda és szálloda vezető napirendjére idén. A minősítések során a Hotelstars Union keret és pontszám rendszerének kellett megfelelniük a szálláshelyeknek. Idén a Hotel Clark Budapest elérte az ötcsillagos kritérium pontokat, ezáltal növelve a főváros rangos hoteleinek számát a Budai oldalon is.

A Hotel Clark bejárata este, forrás: Hotel Clark Szeptemberben a Hotel Clark Budapest négy dunai panorámás szoba összenyitásával alakított ki két új, exkluzív luxus lakosztályt a szálloda 6. emeletén, ugyanakkor létrehozva új szoba kategóriákat a szálloda további emeletein is. Ezek a prémium lakosztályok is szükségesek voltak az ötcsillagos minősítés megszerzéséhez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés