Előfizetői tartalom

A régió legnagyobb márkaboltját nyitja meg a Nike Budapesten

Portfolio
A régió legnagyobb márkaboltját nyitja meg a Nike Budapesten, a Westendben. Az Európában egyedülálló módon egy szinten, közel 2000 négyzetméteren kialakított üzlethelyiség a klasszikus kollekciók mellett prémium termékekkel, számos újdonsággal, máshol nem elérhető, limitált szériás választékkal és különleges belsőépítészeti megoldásokkal várja a vásárlókat a bevásárlóközpont földszintjén.

A Westend bevásárlóközpont földszintjén ma megnyitott Nike Budapest a 2000 négyzetméteres alapterületével Európa legnagyobb egyszintes Nike üzlete, amivel a márka azt szeretné elérni, hogy a leginnovatívabb digitális élmények és szolgáltatások révén összekösse a sportot a várossal és a mozogni vágyókkal. Az új üzlet a Nike globális „Rise” üzletkoncepcióját mutatja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés