Előfizetői tartalom

Nyilatkozott a budapesti önkormányzat - Ez lesz a zöld rendszámos autók ingyenes parkolásával

Portfolio
Tegnap az egész magyar sajtót végigjárta a Magyar Elektromobilitási és Technológiai Egyesület azon bejegyzése, miszerint a budapesti önkormányzat a zöld rendszámos autók ingyenes parkolásának megszüntetését tervezi. Mivel a bejegyzésben semmilyen önkormányzati hivatalos dokumentumra, nyilatkozatra nem hivatkoztak, a tisztán látás érdekében megkérdeztük a Fővárosi Önkormányzatot, hogy valós-e a hír, illetve, hogy mi az álláspontjuk az e-autók ingyenes parkolásával kapcsolatban. Íme a sokak számára megnyugtató válasz.

A zöld rendszámos autósok nagy része biztosan megnyugodhat, a tegnapi hír, miszerint kivezethetik az ingyenes parkolást Budapesten a zöld rendszámosoknak, nem volt igaz. Szerkesztőségünk megkereste a Fővárosi Önkormányzatot, akik elmondták, hogy nincs napirenden ilyen javaslat: "Nincs napirenden olyan javaslat, ami megszüntetné az elektromos autók ingyenes parkolását. Ugyanakkor...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés