Előfizetői tartalom

Tíz négyzetméteres minigarzontól a 780 milliós budai luxusig - Lakáspiaci rekordok 2022-ben

Portfolio
A 2022-es év számos változást hozott a lakáspiacon, de szélsőségekből idén sem volt hiány. Közel 2,3 millió forint négyzetméterenként egy új építésű lakásért, befektetésként vásárolt 10 négyzetméteres minigarzon, vagy közel 780 millió forint egy budai luxusházért? Az év végéhez közeledve a Duna House szakértői összegyűjtötték a legérdekesebb fővárosi ingatlanpiaci adatokat.

A 2022-es év rapszodikusan alakult a fővárosi lakáspiacon. Az első negyedév szárnyalásának a bizonytalan gazdasági környezet, a megugró hitelkamatok és a rezsicsökkentés eltörlése vetett véget, a kereslet fokozatos csökkenésének köszönhetően mind a hazai, min a fővárosi ingatlanpiac egy lassuló, kínálati piacra váltott. Megjelent a 2022-es Ingatlan Top50! - Kattints...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés