Előfizetői tartalom

Német ingatlanfejlesztő cégben szerzett többségi tulajdont a Wing

Portfolio
A Wing ingatlanfejlesztő és a Griffin Capital Partners (Griffin), lengyelországi befektetési és vagyonkezelő megállapodást írt alá arról, hogy közösen 60%-os részesedést vásárolnak a Bauwert AG (Bauwert) vállalatban. A két cég közötti szerződés szerint a Wing 90%-os tulajdonjoggal rendelkezik a Bauwert-részesedést megszerző vállalatban, míg a Griffin 10%-ot tudhat magának. A Bauwert Németország egyik legelismertebb lakó- és kereskedelmi ingatlanokkal foglalkozó ingatlanfejlesztő cége. A tranzakció újabb fontos mérföldkő a Wing nemzetközi terjeszkedési stratégiájában, melynek célja, hogy az európai ingatlanpiac vezető szereplőjévé váljon - áll a közleményükben.

1983-as alapítása óta a Bauwert több, mint 330 ingatlanfejlesztési projektet adott át, összesen 2 millió négyzetméter megépítését is meghaladva. Lakó és kereskedelmi épületeinek több, mint 70%-a Berlinben valósult meg, a vállalat eddigi fejlesztési volumene pedig meghaladja a 4,5 milliárd eurót. A Bauwert jelenleg folyamatban lévő projektjeinek értéke meghaladja a 2,5 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés