Előfizetői tartalom

Az energiaválság útvesztőjében vagyunk - Lehet egy hagyományos iroda ilyenkor életképes?

Portfolio
Az emelkedő energiaárak és ezzel egyidejűleg a hibrid munkamodell fennmaradása gyökeresen megváltoztatta az irodabérleti piacot. Egyre több bérlő és bérbeadó gondolja, hogy a jelenlegi helyzetben egy hosszú távra szóló irodabérlet már kockázatos döntésnek számít, miközben az ESG-megfelelési követelmények az irodatulajdonosok számára költséges, de társadalmilag és környezetvédelmi szempontból szükséges megoldások bevezetését írják elő – írja közleményében a flex irodákat üzemeltető New Work.

A zöld generáció diktálja a feltételeket A munkaerőpiacon zajló generációs váltás sem elhanyagolható tényező az irodapiacon, hiszen az újabb generációk számára a fenntarthatóság fogalma nem csak egy divatos közhely, hanem ők tudatosan figyelnek arra, hogy környezetbarát termékeket válasszanak, minél több mindent újrahasznosítsanak vagy éppen kritikusan álljanak a légi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés