Előfizetői tartalom

Formabontó újítások, egyedi ötletek: nézz be te is a Bosch budapesti irodájába

Portfolio
Komplex központ kialakításába fogott a Bosch Budapesten, melynek keretében egy épületegyüttesbe rendezte szakterületeit és munkaformáit. Az új egységben irodák, laborok, tesztfelületek, a kutatás és az innováció terei, közösségi terek, konferencia- és előadótermek kaptak helyet, amit most látványos fotókon mi is megmutatunk.

Az irodaterületek kialakítására kiírt pályázatot 2019-ben a MádiLáncos Studio nyerte el. A munka a workplace strategy és a belsőépítészeti tervezés szakterületeit ölelte fel, az MLS partnere a munkában a holland Veldhoen + Company, az Activity Based Working megalkotója volt. A munka eredményeként egy olyan kampusz jött létre, ami lebontja a szervezeti egységek közötti falakat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés