Előfizetői tartalom

Újabb lakásokat ajándékoz el az állam

Portfolio
Tavaly is éppen év végén - pontosan december 28-án jelent meg a Közlönyben, hogy több ezer lakásától válik meg az állam, és mindegyiket ingyen átadja a Magyar Máltai Szeretetszolgálat és a Magyar Református Szeretetszolgálat által létrehozott nonprofit cégnek, az MR Közösségi Lakásalapnak. A mai, "karácsonyi" közlöny alapján újabb 69 lakóingatlan kerül a szervezet birtokába, amelyekről egy részletes listát is közzétettek.

Még 2021 júniusában fogadta el az országgyűlés azt a törvényt, mely értelmáben a Máltai és a Református Szeretetszolgálatnak ajándékozza a Nemzeti Eszközkezelőnél maradt lakásokat. A devizahitelesek segítségére létrejövő Nemzeti Eszközkezelő korábbi funkciója az volt, hogy bizonyos feltételek mellett megvásárolta a legnehezebb helyzetben levők lakásait, rendezte...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés