Előfizetői tartalom

Milyen új lakást veszünk a válság közepén? - Ezek a legkelendőbb budapesti otthonok

Portfolio
Hiába került 2022 novemberében egy átlagos budapesti új építésű lakás 97,4 millió forintba, még mindig kitartott a vásárlók lendülete, igaz már vagy 50 új lakással kevesebb kelt el 2022 őszén, mint egy negyedévvel korábban. Mutatjuk, hogy hol, és milyen lakásokra volt kereslet még egy ilyen válságos időszakban is.

Egy korábbi cikkünkben már beszámoltunk a legfrissebb budapesti újlakás-piac átlagárairól a Budapesti Lakáspiaci Riport adatai alapján. Arról azonban még nem, hogy milyen lakások tudták felkelteni a vásárlók érdeklődését a sok változást és nehézséget hozó 2022-es év végén.

Összesen 1070 darab új lakás kelt el 2022 őszén,

amit nevezhetünk stagnálásnak vagy enyhe csökkenésnek, ugyanis csupán 50 darabbal kevesebb, mint az előző negyedévi érték.

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés