FONTOS Letarolta Magyarországot a Temu, és nincs ki megállítsa
 
Előfizetői tartalom

Az év utolsó hónapjában is fontos változások történtek a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A december sem telt eseménytelenül a hazai ingatlanpiac személyi változásait tekintve. Több nagy ügynökségnél is történtek személyi változások. A CBRE, a Cushman & Wakefield, az ESTON és a Colliers is az érintettek között van, de például az AmCham Hungary és a Property Market Kft. háza táján is fontos változások zajlottak.

CBRE Racskó Balázst nevezték ki a CBRE Workspace Experience & Strategy (WxS) részlegének vezetőjének. Megjelent a 2022-es Ingatlan Top50 - Kattints a részletekért! Colliers Újra csatlakozik Horváth Dávid a Colliers Magyarországot és az EMEA régiót lefedő csapatához. A szakember korábban már dolgozott a cégcsoportnál. Cushman & Wakefield Új szakértő csatlakozott a Cushman...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés