Előfizetői tartalom

Az ünnepek előtt sem ment szünetre az ingatlanpiac

Portfolio
Korábbi, a teljes őszt vizsgáló összefoglalónkból is kiderült, hogy a bérleti tranzakciók piacára nem volt jellemző az ingatlanpiacon általánosan érzékelhető lassulás. A tél első hónapjában is sok hír érkezett bérleti ügyletekről, most a legfontosabbakat gyűjtöttük össze a havi hr híreink, illetve a kéthavonta közzétett energetikai minősítésekről szóló összefoglalók mellett.

Megvan a RoseVille első bérlője A Veeva Systems Hungary úgy döntött, az Atenor óbudai irodafejlesztésében, a RoseVille irodaházban állítja fel magyarországi és kelet-európai főhadiszállását. A  gyógyszeripari és orvosi műszergyártó cégek számára felhőalapú megoldásokat kínáló vállalat így a 15 500 négyzetméteres épület első "lakója" lett. Kapcsolódó cikkünk...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés