Előfizetői tartalom

Már nemcsak több zöld iroda, hanem zöld hotelek is lehetnek Budapesten

Portfolio
A havi ingatlanpiaci HR, illetve a kéthavi bérbeadási tranzakciókról szóló összefoglalónk mellett, kéthavonta - most november és decembert illetően - már az ingatlanok, ingatlanos cégek által kapott minősítésekről, díjakról is beszámolunk. Nemcsak energetikai minősítésekre kell gondolni, hanem olyan tanúsítványokra is, amelyek például a hotelek fenntarthatósági lépéseit értékelik. 2022. november és decemberben is voltak épületek, amelyek ilyen különböző elismeréseket szereztek:  Nemzetközi minősítést kapott a Budapest ONE, BREEAM Excellence tanúsítványt kapott a Green Court Office és elindult Magyarországon is a fenntartható turizmus minősítés.

Nemzetközi minősítést kapott a Budapest ONE WELL Platina minősítést kapott az Őrmezőn, álló Budapest ONE már átadott első üteme. Az irodaház Magyarországon elsőként felelt meg az International Well Building Institute (IWBI) legszigorúbb elvárásainak, amit nemzetközi szakértők helyszíni vizsgálatai is igazoltak. A WELL Building Standard™ világszerte az emberek egészségét...

Kedves Olvasónk!

Az Ön által keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött.

Cikkarchívum előfizetés

2 223 Ft / hónap

  • Portfolio.hu teljes cikkarchívum
  • Kötéslisták: BÉT elmúlt 2 év napon belüli kötéslistái