Előfizetői tartalom

Egy bukaresti irodakomplexum adásvételére tett ígéretet egymásnak az Atenor és az Adventum

Portfolio
Kétoldalú megállapodás jött létre a belga Atenor és az Adventum Csoport között a bukaresti @Expo irodakomplexum eladásáról, pontosabban az irodaházat tulajdonló NOR Real Estate SRL részvénycsomagjának 100%-os eladásáról. A közép-európai régió egyik legnagyobb ingatlanbefektetési alapkezelője az Adventum Csoport veheti meg a részvénycsomagot. Az ügylet felfüggesztő feltétele, hogy a szerződést a felek 2023 első negyedévéig aláírják - áll az Atenor közleményében.

Az @Expo egy három irodaházból álló irodakomplexum, amely összesen mintegy 48 900 négyzetméter bérelhető irodai és kiskereskedelmi területet foglal magában. A két első épület 2022-ben készült el, míg a harmadik, magasépület átadását 2023 első negyedévére tervezik. Az irodaház bérlői között van a Deutsche Telekom és a GameLoft, míg a toronyépületet előbérleti szerződés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés