Előfizetői tartalom

Új megújuló energiás cég lép a magyar piacra

Portfolio
Megújuló energetikai szolgáltatásokat nyújtó céget alapított a Biggeorge Holding és az Energy Independence Kft. Az új közös cég, a 8G Energy Holding Zrt. a megalakulása után megvásárolta az Energy Independence tulajdonában álló Solarkraft Home Zrt.-t, amely a jövőben 8G Energy Solutions Zrt. néven folytatja működését - derül ki a Biggeorge közleményéből.

A 8G Energy célja, hogy a hazai megújulóenergia-piac meghatározó szereplőjévé váljon, a társaság folyamatosan dolgozik az innovációk és technológiai fejlesztések bevezetésén az energetika, energiamenedzsment és energetikai információtechnológia területén. A társaság nevében a 8G azt a nyolc zöld és állandóan megújuló energiaforrást jelöli, amellyel kapcsolatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés