Előfizetői tartalom

Hiába hevert ki egy ütést a magyar irodapiac, máris jön valami új

Portfolio
Hiába hevert ki egy ütést a hazai irodapiac, mindig jön valami új, amit valahogy kezelni kell. Idén a Covid és az energiasokk mellett már a gazdasági visszaeséssel is számolni kell, de közben új lehetőségek jönnek, például felfedezhetjük a régi irodaházakat, amiket felújítva piacra lehet dobni – állapította meg a Newmark VLK Hungary tanácsadó cég 2023-as évindító értékelése.

„Egy olyan bokszolóhoz hasonlítanám az irodapiacot, aki éppen feltápászkodik ez előzőleg bekapott nagy pofon után és már majdnem helyreáll, de ekkor újabb jobb horgot kap és kezdhet mindent újból” – festette le a helyzetet Kalaus Valter, a Newmark VLK Hungary ügyvezetője. Ebből szerinte az következik, hogy nem lehet hátradőlni: a bérbeadók, a bérlők, a fejlesztők...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés