Előfizetői tartalom

Mi lesz az ingatlanjainkkal? Végeláthatatlan kockázatokat áraznak az üzemeltetők

Portfolio
Közzétette a 2023 első negyedévére vonatkozó vezetői hangulatindexét a Létesítménygazdálkodási és Épületüzemeltetési Szolgáltatók Országos Szövetsége (LEO). A negyedévente készülő felmérés szerint az épületüzemeltetéssel foglalkozó cégek vezetőinek egy része bevételkieséssel, egy másik része viszont éppen növekedéssel számol a jövőben.

Az LVHI érték 2023. Q1-ben (49,01 pont) enyhe visszaesést vetít előre, amely mögött számos okot neveznek meg a válaszadók. Van olyan létesítményüzemeltetési szereplő aki azza számol, hogy elveszíti a bevételének a felét, más szereplő pedig a 20% körüli árnövekedés hatására jelentős bevételnövekedéssel számol. A 10. évébe lépő kutatás során még soha nem volt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés