Előfizetői tartalom

Megkapta az engedélyt a Club Aliga-beruházás kikötőépülete

Portfolio
Építési engedélyt kapott a Club Aliga-beruházáshoz tartozó kikötőépület - írja az Építészfórum. A projektről korábban mi is többször írtunk, legutóbb tavaly nyáron, amikor kiderült, hogy a Somogy Megyei Kormányhivatal visszavonta a projekt környezetvédelmi engedélyét, miután a fejlesztő jelezte, nem kíván azzal élni. A beruházás elemei az elmúlt időszakban többször is változtak, a magaspartra tervezett luxushotel például már nem szerepel benne.

Megkapta az engedélyt a Club Aliga-beruházáshoz tartozó kikötőépület. A projekt tulajdonosai nemrég a helyi önkormányzattal egyeztettek, melynek során bemutatták a kikötő rekonstrukciójára, a strandfejlesztésre, lakóingatlanok építésére és egy főtér létrehozására vonatkozó elképzeléseiket. Az egyeztetésen elhangzott, hogy a terület reorganizációja során kiemelt...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés