Előfizetői tartalom

Scheer Sándor: a török és román cégek fenyegetik a hazai építőipart

Portfolio
Egy villáminterjú jelent meg Scheer Sándorral a Market Építő közösségi oldalán. A cég vezetője elmondta, hogy az építőipar visszaesésére számít 2023-ban, így kulcsfontosságú lesz a cégek alkalmazkodása. Ezen felül a török és román-török építőipari cégek megjelenése is gondot okoz, a magyar szereplőknek sokkal felkészültebbnek kellene lennie, hogy a tendereken nyerjenek velük szemben.

Az építőipar visszaesésre számít 2023-ban Scheer Sándor, annak mértékét azonban nem tudja megjósolni. A vezérigazgató elmondta, hogy az építőipari termelésben mindenképpen jelentős lassulás várható a korábbi időszakhoz képest, amihez nagyban hozzájárul a kormányzati beruházások számának csökkenése, illetve későbbre halasztása is. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés