Előfizetői tartalom

Hamarosan lezárulhatnak a főváros és az V. kerületi önkormányzat közti ingatlanperek

Portfolio
Egy évvel ezelőtt pert indított a főváros több olyan V. kerületi lakásért, melyeket véleménye szerint áron alul értékesített a kerület. A három perből most egy első fokon lezárult, azonban nem járt sikerrel a főváros, miután az ingatlanra kötött adásvételi szerződés továbbra is hatályban marad - írja a Népszava. Így állnak most a tavaly indított perek.

A főváros szerint Belváros-Lipótváros esélyt sem adott a fővárosnak arra, hogy élhessen elővásárlási jogával a 2021 októberében meghirdetett és 2022 januárjában értékesített 1 milliárd forint összértékű ingatlanok esetében. Éppen ezért tavaly január végén úgy döntött, hogy pert indít az érintett ingatlanok feltűnően alacsony áron történt értékesítése miatt....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés