Előfizetői tartalom

Több mint 30 milliárd forintos hitelmegállapodás a hazai ingatlanpiacon

Portfolio
A DIÓFA Alapkezelő Zrt. által kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alap és az Erste Bank 73 millió euró (mintegy 31 milliárd forint) értékű, hétéves hitelmegállapodást kötött az Alap tulajdonában lévő budapesti, A kategóriás, több mint 53 ezer négyzetméter bérbeadható területtel rendelkező irodaház-portfólió finanszírozására.

Hétéves hitelmegállapodást kötött 73 millió euró összegben a DIÓFA Alapkezelő Zrt. által kezelt Torony Ingatlan Befektetési Alap és az Erste Bank. A portfólió részét képezi a V17, a Green House, valamint a budai Alkotás Point irodaház. „A közel tízéves együttműködésünket egy újabb hétéves szerződéskötéssel folytatjuk a Torony Ingatlan Alappal és a DIÓFA Alapkezelővel....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés