Előfizetői tartalom

Ezekben a kerületekben érdemes most új lakást vásárolni

Portfolio
Tavaly az újonnan piacra került új lakások száma meghaladta a kereslet volumenét Budapesten, és az azonnal költözhető eladatlan lakáskészlet is bővülésnek indult. A beruházók jelentős része most a vevőkhöz hasonlóan kivár, és megjelent a minimális áralku lehetősége is az újlakás-piacon – derül ki az OTP Jelzálogbank legfrissebb, publikus beruházói és értékesítői adatokból összeállított Budapesti Újlakás Értéktérképéből.

A megelőző évhez képest 2022-ben visszaesést láthattunk a budapesti újlakás-piacon. A folyamatosan növekvő inflációval, lakásárakkal és hitelkamatokkal, a szomszédunkban zajló háború kitörésével és eszkalációjával, valamint a nehezen tervezhető kivitelezési időkkel és költségekkel leírható makrókörnyezetben a kereslet az év elején még lendületben maradt a választásokhoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés