Előfizetői tartalom

Magyarország legolcsóbb falvai: így jön ki 3 millió forintból egy több szobás családi ház

Portfolio
Félévnyi átlagbérből családi házhoz lehetett jutni Magyarország legolcsóbb faluiban a KSH 2021-es átlagárai alapján. Sőt, már annál kevesebbért is, a "legolcsóbb falvaink" elnevezésű listánkra most azok a községek kerültek fel, ahol 30 ezer forint alatt volt az eladott házak átlagos négyzetméterára. Összesen 8 ilyen kistelepülés volt az országban, legalábbis olyan, ahol 3 családi ház tényleg gazdát cserélt. Összehasonlításképpen megnéztük ezeken a településeken a jelenlegi kínálati árakat is: vannak azért meglepetések.

Már bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb, és azokat is, ahol a legalacsonyabb árakon cseréltek gazdát a lakások, illetve Magyarország legdrágább községeiről is készítettünk top10-es listát. Folytatva a 2021-es adásvételekről szóló cikksorozatunkat a KSH által nemrég kiadott Ingatlanadattár, Magyarországi lakásárak, 2005-2021 kiadványa alapján...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés