Előfizetői tartalom

Újabb megállapodás született az S Immo és az Immofinanz között

Portfolio
Keretmegállapodást kötött az Immofinanz AG és az S Immo AG. A két vállalat közös folyamatot hoz létre a csoport további koordinációjának felülvizsgálatára. A CPI Property Group támogató részvényesként vesz részt a projektben. A végső cél a hatékony folyamatok és módszerek azonosítása, amelyek valamennyi érdekelt fél számára javítják az átláthatóságot és a nyereségességet.

"Ez a keretmegállapodás lehetővé teszi mindkét vállalat számára, hogy megosszák egymással a bevált módszereket, és kijelöljék a sikeres együttműködéshez vezető utat. Biztos vagyok a folyamat sikerében"- mondta Radka Doehring, az Immofinanz ügyvezető elnöke. Mi is történik tulajdonképpen? Többször írtunk már a három vállalat közötti tranzakciókról, melyek gyakran...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés