Primark Silesia 1
Ingatlan

Óriási hír a retail piacon - Most már tényleg betör a Primark Magyarországra

Portfolio
Bejelentette a Primark nemzetközi divatáruházlánc, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban. A sokak által várt első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan a cég következő pénzügyi évében (2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között) nyitja meg kapuit.

Megnyitja első üzletét a Primark Budapesten, amivel Magyarország Kelet-Közép-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol az üzletlánc megjelenik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban.

Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető cikkek kedvező árú választékával várja majd vásárlóit. Az áruház kínálatában megtalálható lesz számos licenctermék, így az NBA és a Disney nevével jegyzett áruk, valamint a Primark folyamatosan növekvő Primark Cares almárkája, amely az áruházlánc törekvésének megfelelően megfizethetőbbé teszi mindenki számára a fenntarthatóbb divatot.

Az ingatlanpiac jövőjével kiemeleten foglalkozunk a február 21-i Property Warm Up 2023 konferencián. Részletekért kattints!

A Primark, a 2019-ben megkezdett közép- és kelet-európai régiós terjeszkedésére alapozva még ebben az évben tervezi első üzletének megnyitását Szlovákiában, valamint hálózatának bővítését új helyszínekkel a romániai Bukarestben, valamint a lengyelországi Lodzban és Wroclawban. A vállalat várakozásai szerint 2026-ra globális üzletportfóliója 530 boltból áll majd.

Címlapkép forrása: Primark

amerikai haderő hadsereg tengerészgyalogság katona
sielő emberke
terhes várandós nő gyerek shutter
Lengyel leopard - abrams - CHallenger gyűjtemény
peking
Online előadás
Hogyan lehet a technikai képet egy értékalapú befektető szemléletével ötvözni?
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2023. március 21.
Agrárium 2023
2023. március 8.
Biztosítás 2023
2023. március 30.
Építőipar 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
vitorlás balaton nyár