Előfizetői tartalom

Óriási hír a retail piacon - Most már tényleg betör a Primark Magyarországra

Portfolio
Bejelentette a Primark nemzetközi divatáruházlánc, hogy megnyitja első üzletét a magyar fővárosban. A sokak által várt első Primark áruház Budapest egyik legnagyobb bevásárlóközpontjában, az Arena Mallban lesz, és várhatóan a cég következő pénzügyi évében (2023. szeptember 16. és 2024. szeptember 15. között) nyitja meg kapuit.

Megnyitja első üzletét a Primark Budapesten, amivel Magyarország Kelet-Közép-Európában a hatodik, világszerte pedig a tizenhetedik ország lesz, ahol az üzletlánc megjelenik. A Primark jelenleg 416 boltot működtet 15 országban az európai kontinensen, illetve az Amerikai Egyesült Államokban. Az új budapesti üzlet a legújabb divattrendek és a mindennapok során használt alapvető...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés