murau
Ingatlan

Vége az osztrák kalandnak: eladja muraui síszállodáit a BDPST

Portfolio
Megállapodást írt alá a BDPST Zrt. a Hotel Alpenblicket és a Relax Resort Hotel Kreischberget tulajdonló és üzemeltető vállalat értékesítéséről. A vételi ajánlatot tevő cég, a Peter’s Consulting Korlátolt Felelősségű Társaság 2023. február 1-jétől veszi át az osztrák síszállodák üzemeltetését. A tranzakció illeszkedik a BDPST Group hosszú távú stratégiájába, valamint hozzájárul az új, egységes ernyőmárka, a Botaniq Collection bevezetéséhez.

Tulajdonost vált a muraui sírégióban található Hotel Alpenblick Kreischberg és Relax Resort Hotel Kreischberg, így a BDPST Group 2023. február 1-jétől átadja az Ausztriában található 43 szobás, illetve 91 szobás síhotelek üzemeltetését.

A cégcsoport az első negyedévben a magyarországi szállodapiacra egy új, egységes ernyőmárka, a Botaniq Collection bevezetését tervezi, amely a jövőben az üzemeltetésük alá tartozó szállodákat és éttermeket vonja majd maga alá.

A hazai építőipar legfontosabb kérdéseivel kiemelten foglalkozunk a március 30-i Építőipar 2023 konferencián. Részletekért kattints!

Az alapot adó BOTANIQ Turai Kastély márkájának a továbbépítése a szállodaportfólió egyes elemeiben 2022 végén vette kezdetét. Első lépésként decemberben nyitotta meg kapuit a Szabadság tér mellett, az Október 6. utcában elhelyezkedő Verno House szálloda, amelyet már az új márka szempontrendszerét figyelembe véve alakítottak ki. A BDPST Groupnak jelenleg több fővárosi hotelfejlesztése is folyamatban van, 2023-ban több hotel nyílik meg a cégcsoport üzemeltetésében.

murau

Címlapkép és képek forrása: BDPST Group

amerikai haderő hadsereg tengerészgyalogság katona
sielő emberke
terhes várandós nő gyerek shutter
Lengyel leopard - abrams - CHallenger gyűjtemény
peking
Online előadás
Hogyan lehet a technikai képet egy értékalapú befektető szemléletével ötvözni?
Díjmentes online előadás
Hogyan csináld a gyakorlatban?
Portfolio hírlevél
Ne maradjon le a friss hírekről!
Iratkozzon fel megújult, mobilbarát
hírleveleinkre és járjon mindenki előtt.

Ügyvédek

A legjobb ügyvédek egy helyen

Infostart.hu
2023. március 21.
Agrárium 2023
2023. március 8.
Biztosítás 2023
2023. március 30.
Építőipar 2023
2023. április 25.
Sustainable Tech 2023
Hírek, eseményajánlók első kézből: iratkozzon fel exkluzív rendezvényértesítőnkre!
Ez is érdekelhet
vitorlás balaton nyár