Előfizetői tartalom

Rájöttek a magyarok, hogy a felújítás mentheti meg őket a magas rezsitől

Portfolio
Az energiaköltségek emelkedésével sokan terveznek spórolni a fűtésszámlájukon, ehhez pedig érdemes építészeti és fenntarthatósági szempontból megalapozott módszereket választani. Az ingatlan hőtartó képessége sokat nyom a latba, így azok járhatnak jobban, akik utólagos szigeteléssel vagy korszerűsítési megoldásokkal tervezik csökkenteni a számlájukat.

Nagyjából azonos a hőmérséklet a magyar otthonokban, a fűtésszámlán megjelenő összeg azonban így is nagyon eltérő lehet – derül ki az Újház kutatásából. A többség (41%) 20-22 fok között tartja az otthona hőmérsékletét, vagyis a válaszok alapján az optimális lakáshőmérséklet télen átlagosan 21,2 fok. Az 50-59 év közöttiek inkább hűvösebbet, míg a 30...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés