Előfizetői tartalom

Korunk egyik leghíresebb építésze alakítana át egy belvárosi teret (képek)

Portfolio
Santiago Calatrava, a spanyol építész és mérnök, bemutatta a Calatrava Boulevard tervezetét Düsseldorfban. A projekt egy vegyesfelhasználású komplexum lesz, amely éttermeknek, kiskereskedelmi és irodahelyiségeknek ad helyet a Königsallee sugárút, a Königstrasse és a Steinstrasse közötti központi helyen. Az új tervekről az Építészfórum számolt be.

Az épület ívelt, 41 méter magas tetővel rendelkezik, amely egy fényárban úszó kanyon benyomását kelti. A projekt a CENTRUM csoporttal együttműködve készül, és a tervek szerint 2028-ra készül el. A fejlesztés célja egy divatos és vonzó komplexum létrehozása a Königsallee sugárút közelében, a fenntarthatósági figyelembe vétele mellett, a parkosított tetőteraszok például...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés