FONTOS Az EP-választások után jöhet a kormány új csomagja
 
Előfizetői tartalom

Van, ahol egy családi ház ára is elég egy saját sziget megvásárlásához

Portfolio
Talán nem ez az első, ami ingatlanvásárlás kapcsán az eszünkbe juthat, de kétségtelen, hogy az egyik legérdekesebb terület a magánszigetek piaca. Az már előre leszögezhető, hogy a legtöbb esetben az árazás nem az átlagember pénztárcájához igazodik, de itt is akadnak kivételek, olyan helyszínek, ahol egy családi ház áráért akár saját szigetünk is lehet. Ezúttal a Private Island alapján az európai és az Európán kívüli eladó szigetek kínálatából szemezgettünk.

A lakóingatlanok és a különböző kereskedelmi ingatlanok mellett ritkán foglalkozunk az ingatlanpiac különlegességeivel, amilyen például az eladó magánszigetek köre, ami nem véletlen, ugyanis Magyarországon ez egyáltalán nem értelmezhető szegmens, a tengerparti országok többségében viszont ma is szép számmal találhatunk eladó szigeteket. Bár a legtöbb esetben dollárban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés