Előfizetői tartalom

Használt anyagokból is lehet csúcsmodern épületet építeni

Portfolio
Az első körforgásos alapon épülő cseh irodaház a Skanska fejlesztése alatt valósul meg, a 20 ezer négyzetméteres prágai iroda- és üzlethelyiségeket is magába foglaló ingatlan lebontott épületekből származó anyagokból fog megvalósulni - áll a Property Forum cikkében. A használt anyagokból épülő irodaház a legmagasabb szintű LEED és WELL épületminősítéseket célozza meg.

A Mercury lesz az első olyan cseh irodaház, amely a körforgásos gazdaság elvei szerint épül. Az építéséhez a régi épületből, illetve más ingatlanokból származó anyagokat fognak felhasználni, csökkentve az építkezés környezeti hatását. Hatalmas zöldtetőt és teraszokat is kialakítanak a 20 ezer négyzetméteres iroda- és üzlethelyiségeknek is helyt adó komplexumban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés