Előfizetői tartalom

Íme néhány szösszenet az új építési kerettörvény tervezetéből

Portfolio
Az új építési kerettörvény tervezetének részleteiről számolt be az építészfórum. A közel 70 oldalas építési kerettörvény javaslatát a Lázár János vezette Építési és Közlekedési Minisztériumhoz tartozó Lánszki Regő építészeti államtitkár és csapata állította össze, és olyan kifejezések szerepelnek benne, mint a "kiszámítható településtervezés" vagy a "polgári jó ízlés elve".

Az Építési és Közlekedési Minisztériumhoz tartozó önálló építészeti államtitkárság felel két új kerettörvényért is, az egyik az állami beruházások rendszerét szabályozó beruházási kerettörvény, a másik az építési kerettörvény, ami a jelenlegi építési törvények és jogszabályok rendszerét értelmezi újra. Az utóbbiról számolt be a lap. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés