Előfizetői tartalom

Döntött a kormány: mégsem készül el a dél-dunántúli repülőtér

Portfolio
A magyar kormány egy új határozatott tett közzé a Taszári repülőtérrel kapcsolatban. A bejelentés szerint a kormány egyetért a repülőtér területén nyilvántartott ingatlanok kereskedelmi, ipari és logisztikai célú hasznosításával. így a területen található ingatlanokat a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő által működtetett elektronikus árverési rendszeren keresztül értékesítik, derült ki a Világgazdaság cikkéből.

Az új intézkedés felülírja a taszári repülőtér hasznosításáról szóló korábbi kormányhatározatot. Ez a 2021-es novemberi lépés még arról szólt, hogy a taszári repülőtér területét kereskedelmi, ipari és logisztikai céllal hasznosítják úgy, hogy kereskedelmi repülőtér jöjjön létre. Kapcsolódó cikkünk 2021. 11. 26. Új kereskedelmi repülőtere lehet Magyarországnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés