Előfizetői tartalom

Ennyivel csökkenhet egy irodaház energiafogyasztása a korszerűsítés után

Portfolio
Már idén is akár többhavi energiaköltségnek megfelelő összeget takaríthatnak meg a Váci Greens D irodaépület bérlői az irodaházban zajló energetikai beruházásnak köszönhetően. Az épület tulajdonosa és üzemeltetője, a GTC Magyarország a második negyedév végére 20 százalékkal – mintegy 500 MWh-val – csökkenti az épület jelenlegi energiaigényét és ezáltal az üzemeltetési költségeit.

"Egy viszonylag fiatal, 5 éves kereskedelmi ingatlan esetében is mérhető és jelentős energetikai megtakarítást eredményezhet a teljes körű energiahatékonysági fejlesztés. A gyorsan változó energiapiac mellett a tervezhetőség és az energiahatékonyság most olyan prioritást jelent, hogy a Centerpoint és a Váci Greens D után ezeket az átalakításokat valamennyi hazai projektünknél...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés