Előfizetői tartalom

Az LG az idei ISE-n mutatja be legfejlettebb kijelzőmegoldásait

Portfolio
Az LG Electronics (LG) a barcelonai Integrated Systems Europe (ISE) 2023 kiállításon mutatja be a csúcstechnológiát képviselő digitáliskijelző-megoldásainak teljes portfólióját, beleértve a LED, a Micro LED és az átlátszó OLED kijelzőket is. A készülékeket több digitalizált térben tárják a közönség elé, bemutatva a különböző iparágak — többek között a kiskereskedelem, a vállalati szféra, az oktatás és a vendéglátóipar — számára kínálkozó felhasználási lehetőségeket és alkalmazásokat.

Az LG az idei audiovizuális és rendszerintegrációs kiállításon a Life, Be Bloomed (Élet, virágozz ki) témáját követve olyan kijelzőmegoldásokat mutat be, amelyek a felhasználási lehetőségek széles skáláját kínálják. A vállalat standjának látogatói megtekinthetik azokat az üzleti kommunikációt elősegítő készülékeket, amelyek a jól láthatóság mellett zökkenőmentesen...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés