Előfizetői tartalom

Feje tetejére áll az ingatlanpiac, de mik okozzák ezt?

Portfolio
Egy profi ingatlanos nem engedheti meg magának, hogy ne legyen tisztában azokkal a folyamatokkal amelyek a hazai vagy a globális ingatlanpiacot befolyásolják. Többek között erről beszélt Ditróy Gergely, a Portfolio ingatlan divíziójának vezetője a Checklist podcast friss adásában annak kapcsán, hogy hamarosan megrendezik a Property Warmup 2023 konferenciát.

A szakember szerint szintén nem lehet megkerülni a finanszírozás kérdését, ami komoly változásokon ment keresztül, különösen Magyarországon. A makrogazdasági környezet is kiszámíthatatlan, pedig ezek jelentős hatást gyakorolnak a befektetésekre, fejlesztésekre. Vannak olyan területek is, amelyek elsőre úgy tűnnek, csak közvetetten befolyásolják az ingatlanpiaci irányokat...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés