Előfizetői tartalom

150 forintos napijegyekkel ünnepel a BKK

Portfolio
A BKK applikációját, a BudapestGO-t több mint 2,2 millióan töltötték le az elmúlt egy évben, és már 1 millió ügyfél használja rendszeresen. Az évforduló alkalmából és Budapest születésnapjára is utalva február 14-re 150 forintos napijegy váltható az alkalmazásban. Emellett egy fejlesztésnek köszönhetően hamarosan jön az azonnali jegyérvényesítés is.

Egy éve indult el a BudapestGO, a BKK mobilapplikációja, amit mára 2,2 millió ügyfél töltött már le. December végéig összesen 31 millió útvonalat terveztek, és 570 ezer felhasználó összesen 4,7 millió jegyet és bérletet vásárolt rajta. A BKK jegyértékesítésében több mint 20 százalék a digitális jegyekből származó bevétel aránya, amelynek kétharmadát a BudapestGO-ban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés