FONTOS Csányi Sándor: történetének legnagyobb bankvásárlása jöhet az OTP-nél!
 
Előfizetői tartalom

Ötvenmilliós pályázat nyílik a városi és nagyközségi önkormányzatok számára

Portfolio
Február 24-ig pályázhatnak vissza nem térítendő támogatásért a városi és nagyközségi önkormányzatok – illetve konzorciumaik – az OTP Bank által, a Települési Önkormányzatok Országos Szövetségének partnerségével indított kezdeményezés keretében. A helyi gazdaság élénkítését vagy a fenntarthatóságot célzó fejlesztési tervek megvalósítására 12 pályázó összesen 50 millió forintot nyerhet.

A helyi gazdaság élénkítését és a fenntarthatóságot célzó fejlesztési tervek megvalósítását támogató programban két kategóriában várja a városi és nagyközségi önkormányzatok – illetve konzorciumaik – pályázatait az OTP Bank. A „Fenntartható közösség” kategóriában kiadáscsökkentő, például az energiafelhasználást mérséklő, vagy a helyi bevételeket...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés