Előfizetői tartalom

Ezek ma a világ legjobb luxusszállodái - Íme a részletes lista

Portfolio
Tizenharmadik alkalommal mutatta be listáját a U.S. News & World Report a világ legjobb szállodáiról - írja a CNBC. A nemrég közzétett rangsor három tényezőt vett figyelembe a szállodák értékelése során: az utazási ágazattól kapott díjak számát, az adott szálloda csillagbesorolását és a Tripadvisor utazási weboldal vendégértékelését. Nézzük, kik lettek a legjobbak!

A felmérés csak bizonyos kritériumok szerint vizsgálta a szállodákat, melyek között szerepelt, hogy az adott szálloda 4-től 5 csillagosig terjedhet és legalább 20 szobával kell rendelkeznie. A legjobb szállodák az Egyesült Államokban Acqualina Resort & Residences — Miami, Florida The Canyon Suites at The Phoenician, a Luxury Collection Resort — Scottsdale, Arizona Pendry...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés