Előfizetői tartalom

Vége a “kockás füzetek” korának, megéri digitálisan gondolkodni

Portfolio
Ha egy piac változásban van, felértékelődnek a digitális megoldások, elengedhetetlen lesz a mérhetőség, az ESG kritériumok monitorozása, az energetikai rendszerek szabályozhatósága, a valós idejű vizuális adattáblák használata és olyan emberek szervezeten belül, akik értenek ezen adatok értelmezéséhez. A Proptech Hungary a tavalyi évben a technológiai megoldásokat vette górcső alá, látókörében közel 130 proptech megoldás van a hazai piacról és több száz nemzetközi példa.

Az idei évben a fókusz sokkal inkább áthelyeződött az ingatlanpiacra, a fájdalompontokra, a mozgatórugókra, a miértekre koncentrál. Kutatások alapján nemcsak Magyarországon, hanem globálisan is 8 éves lemaradásban van a proptech a fintech-piachoz képest, de már látni a gyorsulást, a technológiák terjedését az elmúlt 2 évben. Ennek a lemaradásnak számos oka lehet, többek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés