Előfizetői tartalom

Elképesztő számok: ennyit bővült egy év alatt az ingatlanpiac legstabilabb területe

Portfolio
Átfogó képet tett közzé a Prologis az ipari/logisztikai ingatlanok hazai piacának aktuális helyzetéről. A cég a 3,14 millió négyzetméteres budapesti állományból mintegy 20 százalékkal részesedik és a jövőben is további fejlesztéseket tervez. A vállalat jövőbeli terveiről és a piac alakulásáról Hunyadi Zsuzsanna, a cég bérbeadásért és ügyfélelégedettségért felelős igazgatója és Szoboszlay Máté, a Prologis tőkeallokációs igazgatója beszélt.

Az ágazat fejlődését mutatja, hogy egy év alatt mintegy 10 százalékos bővülés történt az állományban, ami elképesztő aktivitásra utal. A piac felvevőképessége stabil, a bérleti díjak 5,5 eurón állnak, ugyanakkor a spekulatív fejlesztésekkel most mindenki óvatosabb. Ennek ellenére a kereslet továbbra is erős, így a bérleti díjak év végére elérhetik a 6 eurót –...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés