Előfizetői tartalom

Látványos elemmel folytatódik a bel-budai óriásprojekt építése

Portfolio
Jelenleg az irodaépület szerkezetkivitelezési munkálatai zajlanak a bel-budai BEM projekten, mely középpontjában az épület alapozásának és vázának befejezése áll. A Kimpton szállodaként, illetve Bem Center irodaházként újjászülető egykori Radetzky-laktanya a Bem téren valósul meg, amiről korábban mi is többször írtunk. Ezúttal az építkezés aktuális állásáról a fejlesztő beszélt és egy képet is megosztott az érdeklődőkkel.

Javában tart az alagsori szintek és a földszint gépészeti szerelése, ami a különböző közműrendszereknek és hálózatoknak ad helyet. A gépészetet tekintve megrendelésre kerültek a kétlépcsős hőszivattyúk, miután a LEED Gold minősítésnek megfelelően az épületbe egyáltalán nem lesz bekötve gáz vagy távhő. ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés