Előfizetői tartalom

Elkezdődött a Sofitel hotel bontása

Portfolio
Bő három éve, 2019 novemberében írtunk először a Sofitel hotel eladásáról, ami a tranzakció eredményeként az Indotek Grouphoz került. A cég ezt követően bejelentette, hogy 2022-re három ütemben felújítja a hotelt, úgy, hogy az a munkálatok alatt is fogadhasson vendégeket. A tervet akkor a koronavírus-járvány keresztülhúzta, így 2020 decemberében a szállodát bezárták. Most azonban elindultak a bontási munkálatok, így hamarosan elkezdődhet a szálloda megújulása - írja a 24.hu.

Elindult a Lánchíd melletti Sofitel részleges bontása, ami a tervek szerint őszig tart majd, de az újranyitás dátumáról egyelőre még semmit nem lehet tudni. A 365 szobás szálloda az első hazai ötcsillagos hotelek egyikeként működött, majd többször tulajdonost váltva három évvel ezelőtt került az Indotek Group tulajdonába. A cég a vásárlást követően bejelentette...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés