Előfizetői tartalom

Szinte fillérekért dobálják utánad a lakásokat ebben a városban - Íme Salgótarján legolcsóbb és legdrágább utcái

Portfolio
Korábbi cikkeinkben már bemutattuk azokat a budapesti utcákat, ahol 2021-ben a legmagasabb, és azokat is, ahol a legalacsonyabb árakon cseréltek gazdát a lakások. Emellett Magyarország legdrágább, illetve legolcsóbb községeiről is készítettünk top10-es listát. Most viszont egy ennél is részletesebb, 18 részes cikksorozattal készültünk, ahol a KSH Ingatlanadattár, Magyarországi lakásárak, 2005-2021 kiadványa alapján megmutatjuk az összes megyeszékhely legolcsóbb és legdrágább utcáját. Aktuális, 11. részünkben Salgótarján legdrágább utcái és Salgótarján legolcsóbb utcái kerültek terítékre.

A listán adatvédelmi okok miatt csak azok az utcák szerepelnek, ahol egy év alatt legalább három adásvétel történt. Az adott négyzetméterárak a vizsgált évben eladott lakások és házak átlagát mutatják, melyek között a legkülönbözőbb típusú és állapotú ingatlanok voltak megtalálhatók. Mivel alacsony elemszámról van szó, sok esetben az ingatlan állapota jobban befolyásolja...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés