Előfizetői tartalom

Újabb részletek derültek ki a Sofitel hotel felújításáról

Portfolio
Másfél hete jött a hír, hogy elkezdődött a Sofitel hotel bontása, hogy hamarosan elindulhasson az érdemi felújítás. A szálloda mellett közlekedők jól láthatják, hogy gyors ütemben zajlanak a bontási munkálatok, melynek kapcsán az Építészfórumnak Bánáti Béla, a felújítás terveiért felelős Bánáti + Hartvig Építész Iroda egyik alapítója és tulajdonosa beszélt.

A szakértő az esetleges félreértések elkerülése végett kiemelte, hogy épületet nem bontják le, annak szerkezete néhány belső változás kivételével teljes egészében megmarad. A felújítás során változatlan marad az épület fő tömege, a mellékszárnyakhoz való viszonya, a térszerkezete, beleértve az átrium és a közlekedőrendszer egészét, emellett megmarad a homlokzati...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés