Előfizetői tartalom

Megadeal - Gazdát cserélt három vidéki pláza

Portfolio
Az Appeninn Holding Nyrt. adásvételi szerződést írt alá a Kanizsa Centrum Bevásárlóközpontot tulajdonló Kantrum Property Kft., továbbá a székesfehérvári és zalaegerszegi Zone Bevásárlóparkokat tulajdonló Tidaholm Properties Kft. megvásárlásáról. Az akvizícióktól az Appeninn a Scope Ratings GmbH által lefektetett követelményeknek való megfelelés révén a vállalat felminősítését reméli.

Az Appeninn Nyrt. 2023. február 28-án adásvételi szerződéseket írt alá a Kantrum Property Kft., valamint a Tidaholm Properties Kft. megvásárlásáról a Central European Ingatlanalap képviselőivel. A Kantrum Property Kft. tulajdonában áll a nagykanizsai Kanizsa Centrum Bevásárlóközpont (KCB), mely a város keleti részén, a belvárostól nagyjából egy kilométeres távolságra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés