Előfizetői tartalom

Észbe kaptak a magyarok: van annál fontosabb, minthogy szép legyen a házunk, lakásunk

Portfolio
Míg korábban az esztétika állt a legtöbb felújítási szándék mögött, addig az energiaválság rákényszerítette a magyar lakosságot, hogy elsődlegesen a rezsiszámlák végösszegét csökkentsék, aminek az energiahatékonysági felújítások a legjobb lehetőségei. A RenoPont irodák szakértői, akik műszaki, pénzügyi és jogi információkat adnak az energetikai felújításokról, összegyűjtötték a 2022-es tapasztalataikat.

A RenoHUb H2020 projekt még két évvel korábban azt állapította meg, hogy a magyar felújítók számára a legerősebb motivációk az esztétika, a komfortszint növelése és a spórolás voltak. A festések, az ablakok cseréje világos és tetszetősebb otthonokat eredményezett, így ezeket a felújításokat szívesen végezték a lakástulajdonosok. A komfortszint növelése is fontos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés