Előfizetői tartalom

Hasonló időszak jöhet a lakáspiacon, mint a Covid elején - Nem kell csodát várni

Portfolio
Még mindig sok az olyan bizonytalanság, ami akár jelentősen is befolyásolhatja a hazai lakáspiac idei alakulását, ám az OTP Ingatlanpont elemzője szerint mégsem indokolt a tétlen kivárás. Úgy látja: ebben a helyzetben is adódnak lehetőségek, így mindenki megtalálhatja a maga számára gyümölcsöző stratégiát.

Az már hónapok óta nyilvánvaló, hogy lakáspiaci fordulat tanúi vagyunk, de ennek egyelőre az íve és a sebessége is bizonytalan. A tapasztalat viszont azt mutatja, hogy milliókat lehet nyerni vagy éppen veszíteni azzal, hogy egy ilyen zavaros helyzetben eltalálja-e a vevő és eladó a piacra lépésére legalkalmasabb időpontot. Ám első pillantásra is igen számosak és nehezen kalkulálhatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés