Előfizetői tartalom

ÉVOSZ: így kellene megreformálni a hazai építőipart

Portfolio
Az építési beruházások iránti kereslet nagymértékű ingadozását el kell kerülni, mert súlyos gondot okoz és irreális költségeket eredményez a vállalkozási aktivitás gyors csökkentésének, vagy bővítésének piaci elvárása. Az ágazat kapacitáskihasználása és hatékonyságának javítása érdekében beruházásokra, technológiai korszerűsítésekre van szükség a vállalkozási szektor részéről - hívta fel a figyelmet az ÉVOSZ.

A szervezet az építőiparra vonatkozóan az alábbi javaslatokat fogalmazta meg A közösségi célú források építési-beruházási célú felhasználásánál egyenletes költekezés szükséges, emellett fontos a kormányzati építési-beruházási közbeszerzések alaposabb előkészítése és az előkészítések felgyorsítása. Határozottan érvényesülnie kellene a kormányzat építési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés