Előfizetői tartalom

Föld alatti előadóterem épül a Móricz Zsigmond körtér mellett

Portfolio
A BORD Építész Stúdió egy érdekes projektről számolt be Facebook oldalán: A budai Szent Imre Gimnázium és a hozzá kapcsolódó templom közötti füves terület új funkciót kap. A terület kétszintessé alakításával a plébánia új közösségi tereket, találkozási pontokat és előadótermeket kap. A tervezett épület a terepszint alatt helyezkedik el, az építészstúdió szerint így megőrizhető a park látványa.

A Szent Imre Plébánia közösségi háza, forrás: BORD Építész Stúdió A tervezett épület a kert szintje alatt helyezkedik el, és két lépcsőn keresztül kapcsolódik a parkhoz. Az épületben egy szekcionálható előadóterem, kistermek, gazdasági, plébánosi iroda és egy irattár kap majd helyet. A nagy üvegfallal rendelkező előadóterem közvetlen kapcsolatban áll az udvarral...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés